Асфалтирање во Ивањевци општина Могила

1972416_578166115645055_8438865506756453756_n

Жителите на с.Ивањевци општина Могила од денес ќе газат по 256 метра нова асфалтирана улица проект реализиран од општина Могила и АФПЗРР(Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој) на Р. Македонија

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.578163488978651.1073741877.323637837764552&type=1