Асфалтирање во с.Могила и с.Будаково

asfaltiranje-budakovo

Денес се асфалтираше улица во с.Могила во должина од 100 метра, додека жителите на с.Будаково добија асфалт до верскиот објект со вкупна должина од 175 метра проект финансиран од Општина Могила и АФПЗРР на Р. Македонија.