Асфалтирање на улици во општина Могила

asfaltiranje_ivanjevci

Започнува асфалтирање на улици во општина Могила – Проект финансиран од АФПЗРР на Р. Македонија

Проектот опфаќа  активности за асфалтирање на улици во населените места  Могила, Д.Српци и Беранци во вкупна должина од 1 .000 метри. Инвестицијата е со вредност од 3.600.000 денари

Се очекува завршување на активностите до крајот на август 2013 .