Голема крводарителска акција

Голема крводарителска акција

Почитувани, на ден 08.12.2018 година во Могила од 10:00 до 14:00 часот ќе се одржи акција за дарување на крв.

ДА СЕ ДАРУВА КРВ И ДА СЕ СПАСИ ЖИВОТ НА БЕСПОМОШНИОТ И ПОВРЕДЕНИОТ ШТО НЕ ГО ПОЗНАВАМЕ И ШТО ВЕРОЈАТНО НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗАПОЗНАЕМЕ, ПРЕТСТАВУВА НЕШТО НАЈУБАВО И НАЈБЛАГОДАРНО ДЕЛО КОЕ МОЖЕ ДА ГО ИСПОЛНИ ЧОВЕКОТ.