Голем успех на фудбалската школа Еден на Еден

Голем успех на фудбалската школа Еден на Еден

Могилчани радувајтесе фудбалската школа од Могила е (1) прво место на престижниот турнир Во Охрид!ФК Еден на Еден – ФК Спорт Ефе 3-1 Могила СкопјеСтрелци: Стефан Секирски, Бојан Шекревски, Јован Мрмачовски

Gepostet von Eden Na Eden Fudbalska-Skola am Samstag, 22. Juni 2019

 

Фудбалската школа од Могила е (1) прво место на престижниот турнир Во Охрид! Честитки!