Градежни активности за реконструкција и тампонирање на полски патишта во село Радобор

Општина Могила започна со градежни активности за реконструкција и тампонирање на полските патишта во село Радобор.
38820863_2252797568310678_7131486113436270592_nСо овој градежен зафат се потврдуваат напорите на градоначалникот Јасмина Гулевска и Советот на општина Могила за подобрување на животот на граѓаните на целата територија на општината.
38834148_2252797548310680_1162496313854525440_nГрадежните активности за санација и реконструкција на полските патишта ги изведува ТИМ Петрол 991 од с. Велешта, Струга, а истите се реконструираат со средства обезбедени од буџетот на Општина Могила.
38752983_2252797688310666_5753605083837235200_n