ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ ВО ХУМАНОСТА

10470609_580131032121056_8209985472746148411_n

Се известуваат сите граѓани, физички и правни лица кои сакаат да донираат за поплавените подрачја кои ја зафатија Општина Могила дека  се отвори наменска и донаторска сметка за донирање на срества за загрозените подрачја.

Назив и седиште на примач:  Општина Могила

Банка на примачот: НБРМ

Трс.сметка: 1000000000630   95

Сметка на буџетски корисник:

747014007078971

Приходно конто:  725916

Програма:  00