Ден за средба со граѓаните на Општина Могила

Ден за средба со граѓаните на Општина Могила

Почитувани,

Градоначалникот на Општина Могила и Претседателот на Советот на Општина Могила секој четврток со почеток од 10 часот ќе остварува средба со граѓаните на Општина Могила.

со почит,

Општина Могила