Заврши реконструкцијата на локалните патишта

Заврши реконструкцијата на локални патишта од населените места Свето Тодори до врска со регионален пат Р 2335 и Реконструкцијата на локалниот пат Добрушево-Мусинци.
Проектот е финансиран од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој и Буџетот на Општина Могила

 

14274314_10207979497071313_1550335220_o received_1280270492005002 received_1280270628671655 received_1280270722004979 received_1280270735338311 received_1280270832004968 received_1280271305338254 received_1280271398671578 received_1280271508671567 received_1280271802004871 14394021_10207979497311319_460862586_o received_1280270458671672