Завршува изградбата и реконструкцијата на улиците оштетени од поплавите

Завршува изградбата и реконструкцијата на улиците оштетени од поплавите кои ја зафатија територијата на Општина Могила. Проктот е целосно финансиран од Европска Унија, со имплементација и техничка поддршка од UNDP. Реконструкција и рехабилитација на улици беше направена во населените места Ивањевци, Лознани, Ношпал, Будаково, Трап, Радобор, Могила и Чарлија. Изведувач на градежните активности е фирмата Гранит АД Скопје.

 

15311539_1374805699210618_123272252_o 15321459_1374805709210617_787710516_o 15321675_1374805695877285_1822207349_o 15322334_1374805832543938_2004471030_o