Извршено е бојадисување на заштитната ограда на надвозникот пред населено место Могила

Извршено е бојадисување на заштитната ограда на надвозникот пред населено место Могила

24250891_10156066321867022_2045034581_o 24259540_10156066321832022_2087471049_o