Изградба на повеќенаменско игралиште во с.Трновци

trnovci

Започна изградбата и на второто по ред повеќенаменско игралиште кое ќе се гради во дворот на ОУ„Кочо Рацин“ во с. Трновци поддржано од општина Могила и Швајцарската агенција за обнова и развој.

Изградбата се очекува да заврши до крајот на месец Октомври.