Информација за сите граѓани на Општина Могила

Информација за сите граѓани на Општина Могила

Денес во просториите на Општина Могила се одржа вонреден состанок поради предвидените временски непогодии кои се најавени во наредниот период.

Со почит,

Општина Могила