Нова инвестиција во Општина Могила

15216250_10154754902444907_518468364_o 15225162_10154754899229907_189138931_o 15225328_10154754902249907_308501806_o 15293508_10154754905024907_780641605_o

На ден 28.11.2016 година Градоначалникот на Општина Могила потпиша договор за Грант со Конзулот на Република Бугарија во Битола. Грантот е финансиран од Министерството за надворешни работи на Република Бугарија и истиот ќе се користи за реконструкција на дел од училшните простории во Основното Училиште Гоце Делчев во с.Могила.