Новогодишна претстава на учениците од ОУ„Гоце Делчев“

Градоначалникот на Општина Могила г-ца Јасмина Гулевска, Претседателот на Совет и членовите на Советот присуствуваа на новогодишната престава на учениците од ОУ„Гоце Делчев“ Могила.

 

26037877_10156142445367022_90608966_o 26104871_10156142444772022_2067275663_o