Официјално започна изложбата на Мал Битолски Монмартр

Официјално започна изложбата на Мал Битолски Монмартр

13835784_10154476374782022_867082215_o 13838539_10154476374327022_1599087891_o 13840365_10154476374747022_44693244_o 13843552_10154476374457022_1150821740_o 13843651_10154476374607022_388811302_o

Во рамките на Топол Културен Бран 2016г. започна изложбата на делата на Мал Битолски Монмартр која ќе трае 5 дена заклучно со 31.07.2016 година.