Предновогодишна приредба на учениците од ОУ „Браќа Миладиновци“ – Добрушево

Основците од централното училиште во с.Добрушево “Браќа Миладиновци” со повеќе активности и заложби, го најавија одминувањето на старата и доаѓањето на Новата 2018 година.
Новогодишните пакетчиња беа голема радост за децата, како и доаѓањето на Дедо Мраз, за да им ја честита Новата година.

26132845_10212515018283618_437458667_o 26142534_10212515020443672_472790831_o 26142639_10212515019123639_1383249309_o 26178261_10212515019363645_1912396017_o 26178308_10212515020523674_1487538956_o 26178403_10212515018323619_929443561_o 26235776_10212515018563625_348125441_o