Продолжува изградбата на атмосферската и фекалната канализација во населено место Могила

20180043_1625296187494900_1466192783_oПродолжува изградбата на атмосферската и фекалната канализација во населено место Могила. Проект финансиран од Европска инвестициска банка и имплементиран од страна на Министерство за транспорт и врски на Република Македонија.

 

Продолжува изградбата на атмосферската и фекалната канализација во населено место Могила. Проект финансиран од Европска…

Gepostet von Стево Пивковски am Dienstag, 18. Juli 2017