Се одржа 53-тата Седница на Совет

Се одржа 53-тата Седница на Совет

Денес 27,07,2016 година се одржа 53-тата Седница на Советот на Општина Могила. Покрај предвидениот дневен ред членовите на Советот го изгласаа Предлог-Кварталниот Извештај за извршување на Буџетот на Општина Могила кумулативно од 01,01,2016 до 30,06,2016година.

13835664_10154476271127022_187012248_o