Се реализира барањето на Општина Могила до Министерството за траспорт и врски и Агенцијата за државни патишта

Се реализира барањето на Општина Могила до Министерството за траспорт и врски и Агенцијата за државни патишта

За само неколку месеци ветеното на Општина Могила се реализира и се реконструира патот Бучин- Трновци – Ивањевци – Вашарејца. Овој пат е од исклучителна важност за движење на граѓаните на населените места Трновци, Свето Тодори, Ивањевци и Вашарејца како и поврзување со соседните општини Крушево и Кривогаштани.

Уште една голема брагодарност до Владата на Република Македонија, Министерот на Министерството за транспорт и врски и Директорот на Агенцијата за државни патишта.

Видеото може да го погледнете на ледниот линк:

Се реализира барањето на Општина Могила до Министерството за траспорт и врски и Агенцијата за државни патиштаЗа само…

Gepostet von Стево Пивковски am Mittwoch, 17. August 2016

 

14012128_10210310537305702_1272737649_n 14012268_10210310537625710_89406_n