Соопштение за сите граѓани на Општина Могила

Почитувани сограѓани,

Градоначалникот на Општина Могила

и Претседателот на Совет на Општина Могила

секој четврток ќе имаат средба со граѓани   во период од

10:00 часот до 15:00 часот.

 

 

со почит,

Општина Могила