Соопштение од Општина Могила

Соопштение од Општина Могила

СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Подрачната канцеларија на Министерство за труд и социјална политика во с. Могила ќе работи секој Вторник од 8:30 до 13:30 часот.

Општина Могила