СООПШТЕНИЕ

ИМ СЕ СООПШТУВА НА ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА МОГИЛA ДЕКА НА ПЛОШТАДОТ ПРЕД ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА ЌЕ ИМА ИМА ОГНОМЕТ ВО 00:00 ЧАСОТ.

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ ИСПОЛНЕТИ СО МНОГУ СРЕЌНИ МОМЕНТИ