Средба за потенцијална инвестиција во Општина Могила

Средба за потенцијална инвестиција во Општина Могила

Денес остваривме регионална средба и разговаравме за потенцијалните инвеститори кои се заинтересирани да инвестираат во Пелагонискиот регион.

 

27655361_2096673727256397_1650811106159484420_n