Хуманитарен турнир во фудбал „Валентин Стефановски“

Хуманитарен турнир во фудбал „Валентин Стефановски“

Пред преполната сала „Јордан Пиперката“ во Демир Хисар започна третиот по ред хуманитарен турнир во фудбал „Валентин Стефановски“ во чест на Валентин кој своите последни фудбалски активности ги имаше токму за екипата на Могила.

Започна третиот меморијален турнир „Валентин Стефановски“