Честит патрониот празник на ОУ “Кочо Рацин”

На ден 22.12.2017година Градоначалникот на Општина Могила присуствуваше на приредбата организирана од Настанвивите и учениците по повод Патрониот празник на ОУ „Кочо Рацин“ с.Ивањевци.

 

25542368_2055356298054807_348870225830095473_o 25542554_2055356748054762_3020046800984519623_o 25586829_2055357074721396_7875946534400953466_o 25626283_2055356924721411_6182273562820241582_o