Програми на Општина Могила за 2019 година

Програми на Општина Могила за 2019 година

ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЗИНСЕКЦИЈА И ДЕРАТИЗАЦИЈА-1 годишна програма за отпад годишна програма на Совет на млади план на програми за развој програма за бездомни кучиња Програма за Водовод 2019 (1) програма за волонтери и практиканти Програма за...

Прочитај повеќе