Еразмус проекти на ОУ„Браќа Миладиновци“ с.Добрушево

Еразмус проекти на ОУ„Браќа Миладиновци“ с.Добрушево

Слики за Еразмус извештај I Еразмус+ проект ОУ „Браќа Миладиновци“ – Добрушево е учесник во проектот „A magical dream: Animal assisted therapy for disabled students“ („Полесно учам со моето милениче“), под програмата Еразмус+, Клучна акција 2...

Прочитај повеќе

Предновогодишна приредба на учениците од ОУ „Браќа Миладиновци“ – Добрушево

Основците од централното училиште во с.Добрушево “Браќа Миладиновци” со повеќе активности и заложби, го најавија одминувањето на старата и доаѓањето на Новата 2018 година. Новогодишните пакетчиња беа голема радост за децата, како и...

Прочитај повеќе

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВРШЕНАТА САМОЕВАЛУАЦИЈА на работата на ОУ„Браќа Миладиновци“ Добрушево

Во прилог може да ја погледнете Самоевалуацијата на работата на ОУ „Браќа Миладиновци“ од с.Добрушево. Целта на Самоевалуацијата е со конкретни анализи и осврти на сите области на работење на училиштето да се добие слика за квалитетот во...

Прочитај повеќе

Започна реконструкцијата на ПОУ Браќа Миладиновци во с.Дедебалци

Започна реконструкцијата на ПОУ Браќа Миладиновци во с.Дедебалци

Започна реконструкцијата на ПОУ Браќа Миладиновци во с.Дедебалци. Проектот е финансиран од USAID во вредност од 1.800.000 денари и опфаќа градежни активности и реконструкција на внатрешните површини – училниците, поставување на дограма и...

Прочитај повеќе

Свечено отворено училиштето Браќа Миладиновци во Будаково

Со турско оро и македонска песна беше отворено темелно реконструираното училиште Браќа Миладиновци во село Будаково, Општина Могила. Финансиите се од Турската Интеграција за соработка и развој и Општина Могила. На свеченото пуштање во употреба...

Прочитај повеќе