Директор

Директор

ЗА УЧИЛИШТЕТО Основното училиште ,,Кочо Рацин” Ивањевци е самостојно основно училиште лоцирано во с.Ивањевци, општина Могила. Во составот на ЦОУ Ивањевци работи едно  деветгодишно ПОУ во Долно Српци и пет петтогодишни ПОУ  во Трновци, Св.Тодори...

Прочитај повеќе

ЦОУ „Кочо Рацин“

ИНФОРМАЦИИ ЗА НАШЕТО УЧИЛИШТЕ Основното училиште „Кочо Рацин“ од Ивањевци општина Могила е основано во 1968 година. Во долгогодишната работа има постигнато многубројни резултати во воспитно – образовниот процес за што сведочат многубројните...

Прочитај повеќе