Одржан 7-миот по ред фестивал на дуети „Константин и Елена“

Одржан 7-миот по ред фестивал на дуети „Константин и Елена“

На 11.07.2019год. го прогласив 7-иот по ред фестивал на дуети единствен во нашата држава за отворен. Општина Могила е убава,правиме се за да биде поубава.На нејзините вековни и постоечки вредности надградивме вредности со нов сјај како рефлексија...

Прочитај повеќе