Ден за средба со граѓаните на Општина Могила

Ден за средба со граѓаните на Општина Могила

Почитувани, Градоначалникот на Општина Могила и Претседателот на Советот на Општина Могила секој четврток со почеток од 10 часот ќе остварува средба со граѓаните на Општина Могила. со почит, Општина Могила

Прочитај повеќе

Општи информации

ЦентралноОУ „Гоце Делчев – Могила ЦентралноОУ „Кочо Рацин“ – Ивањевци ЦентралноОУ „Браќа Миладиновци Добрушево подрачни подрачни подрачни ОУ „Гоце Делчев – с.Радобор ОУ „Кочо Рацин“ – с.Трновци ОУ „Браќа Миладиновци -с.Дедебалци ОУ „Гоце Делчев –...

Прочитај повеќе