Хуманитарен турнир во фудбал „Валентин Стефановски“

Хуманитарен турнир во фудбал „Валентин Стефановски“

Пред преполната сала „Јордан Пиперката“ во Демир Хисар започна третиот по ред хуманитарен турнир во фудбал „Валентин Стефановски“ во чест на Валентин кој своите последни фудбалски активности ги имаше токму за екипата на Могила. Започна третиот...

Прочитај повеќе

Спортски манифестации

Во периодот кога во најголем дел од фудбалските лиги се завршени и вниманието на јавноста е свртена кон светските трансвери, или кај нас кон отпаѓање и опстанок во Могила се одржува традиционалниот турнир во мал фудбал “Турнир Могила”...

Прочитај повеќе