Strawpower

16864946_1118709824924012_5692917679643788734_n

Во просториите на Општина Могила се одржа првата работилница во серијата шест работилници за претставување на придобивките од проектот за искористување на отпадната слама за производство на енергија – Strawpower

За повеќе фотографии кликнете ТУКА