Администрацијата на Општина Могила ќе се приклучи на еко-акцијата „Не биди ѓубре“

Администрацијата на Општина Могила ќе се приклучи на еко-акцијата „Не биди ѓубре“

  Н А Р Е Д Б А Се задолжуваат сите вработени во општинската администрација на Општина Могила и вработените во ЈКП Пела Хигиена – општина Могила, на ден 14.12.2019 година (сабота) во 10:00 часот да дојдат на работа со цел спроведување...

Прочитај повеќе

ЕКО-АКЦИЈА: ЗА ПОЧИСТА ОПШТИНА МОГИЛА

ЕКО-АКЦИЈА: ЗА ПОЧИСТА ОПШТИНА МОГИЛА

Почитувани, Општина Могила располага со прекрасна и разновидна природа што е едно од најголемите богатства на нашата општина. Како вљубеник во природата иако тековно и секојдневно како општина се грижиме за јавната чистота, сепак забележувам дека...

Прочитај повеќе