Администрацијата на Општина Могила ќе се приклучи на еко-акцијата „Не биди ѓубре“

Администрацијата на Општина Могила ќе се приклучи на еко-акцијата „Не биди ѓубре“

  Н А Р Е Д Б А Се задолжуваат сите вработени во општинската администрација на Општина Могила и вработените во ЈКП Пела Хигиена – општина Могила, на ден 14.12.2019 година (сабота) во 10:00 часот да дојдат на работа со цел спроведување...

Прочитај повеќе